Tehnologii biocompatibile

Ne folosim de cele mai moderne tehnologii stomatologice în Iași, pentru a crește calitatea și eficiența serviciilor oferite. Optăm, de fiecare dată când situația o permite, pentru proceduri non-invazive. Astfel, practica noastra este non-toxică și nu provoacă răni, reacții fiziologice sau imunologice dăunătoare.

Unit-uri dentare ADEC

Unit-urile aflate în dotarea clinicii noastre sunt echipate cu cele mai performante tehnologii de lucru din domeniul stomatologiei. Iluminatul cu fibră optică pentru piesele rotative și de detartraj, comenzile presetate automat și design-ul ergonomic sunt doar câteva dintre ele. Unit-urile sunt produse în SUA, de către compania ADEC.

unit-adec
microscop

Microscop

Utilizat în special la tratamentele endodontice, microscopul permite efectuarea unor tratamente de canal corecte, cu bună etanșeitate. Totodată, acesta asigură și rezolvarea unor eventuale procese periapicale, prelungind, astfel, durata de viață a dintelui pe arcadă. 

Radiologie digitală

Clinica iSmile oferă servicii de radiologie exclusiv digitală, cu ajutorul echipamentelor performante. Printre acestea, se numără: sistemul Minray de radiografie intraorală, scannerul digital Digora Optime și ortopantomograful digital Cranex Novus. Echipamentele sunt produse de compania finlandeză Soredex, lider pe piața de soluții imagistice inovative.

radiologie digitala
AQUACUT

Aquacut

Pentru un confort sporit al pacientului, folosim adesea echipamentul Aquacut în tratarea cariilor dentare. Acest aparat substituie freza cu un jet de apă cu pulberi speciale sub presiune. 

Lampă de albire

Lampa de albire Beyond este cea mai nouă și eficientă metodă de albire dentară. Aceasta permite obținerea a până la 8 nuanțe de albire în cadrul unei singure ședințe. Echipamentul este produs în SUA, de către firma BeyondMax.

ALBIRE
lllaass

Laser dentar

Laserul dentar este o tehnologie inovatoare pentru tratamentele endodontice, parodontale, chirurgicale și tratamentele părților moi ale cavității orale.

Tehnica L-PRF

Tehnica L-PRF (Leukocyte Platelet Rich Fibrin) este o metodă revoluționară de accelerare a procesului de vindecare, ce stimulează formarea de vase noi și contribuie la menținerea și optimizarea rezultatelor obținute după intervenția chirurgicală. Această tehnică folosește sângele pacientului, recoltat în momentul intervenției stomatologice, evitând astfel posibili compuși adjuvanți chimici utilizați, riscul de respingere a membranei și dezvoltarea unei reacții alergice. 

Lpr
Poster anyridge

Implant dentar Megagen Anyridge

Implantul dentar Megagen Anyridge se remarcă prin design-ul unic și stabilitatea ideală, fiind poate cel mai utilizat tip de implant datorită flexibilității sale față de multiplele cazuri. Fiecare implant prezintă o suprafață tratată cu ioni de calciu (Ca 2+) prin tehnologia Xspeed, un sistem ce activează celulele osoase în vederea realizării unei legături durabile cu țesutul.

Scaner dentar intraoral
Trios 3Shape

Tehnologia de scanare Trios 3Shape, recunoscută drept cea mai performantă la nivel global, ne pune la dispoziție informații calitative ce conduc la maximizarea rezultatelor manoperelor stomatologice. 

Amprentarea digitală, folosită în majoritatea procedurilor realizate în cadrul clinicii noastre, crește semnificativ precizia și scade timpii operatori de producere a elemenelor protetice, ortodontice și chirurgicale.

Trios

Tehnologii stomatologice în Iași: programare

Luăm fiecare decizie cu responsabilitate și optăm, de fiecare dată, pentru cele mai eficiente tehnologii stomatologice în Iași, urmărind mereu atingerea aceluiași scop: zâmbetul frumos și sănătos. Dacă considerați că una dintre aceste tehnologii este potrivită pentru problema dumneavoastră, contactați-ne în secțiunea de mai jos pentru o programare.

Contact

Aveți întrebări? Lăsați-ne un mesaj

sau sunați-ne la 0232 222 220 / 0788 782 833