Unit-urile aflate în dotarea clinicii Smile sunt produse în SUA de firma Adec, fiind printre cele mai performante de pe piață.

Expunerea pacientului la radiații este scăzută cu până la 50% comparativ cu radiologia clasică.

Unit-uri dentare Adec

Unit-urile aflate în dotarea clinicii Smile sunt produse în SUA de firma Adec. Acestea sunt echipate cu cele mai performante tehnologii de lucru in domeniul stomatologiei, dintre care amintim de: iluminarea cu fibră optică a pieselor rotative și de detartraj, comenzi presetate automat, design ergonomic și robust.

Radiologie digitală

Expunerea pacientului la radiații este scăzută cu pana la 50% comparativ cu cea clasică. Clinica de medicină dentară Smile are în dotare urmatoarele echipamente de radiologie dentară digitală: sistemul Minray de radiografie intraorală împreuna cu scanerul digital Digora Optime și ortopantomograful digital Cranex Novus, toate echipamentele fiind produse de compania finlandeza Soredex, un lider pe piața de soluții imagistice inovative.

Aquacut

Echipamentul permite tratarea cariilor dentare fără utilizarea frezei dentare, crescând astfel confortul pacientului. Principiul folosit constă în substituirea frezei cu un jet de apă cu pulberi speciale sub presiune. Aquacut Quattro se folosește în prepararea cavităților pentru obturații, îndepartarea de obturații vechi de compozit și îndepărtarea unor tipuri de pete dentare.

Lampa de albire

Este cea mai nouă și eficientă metodă de albire dentară și permite obtinerea a până la 8 nuanțe de albire în cadrul unei singure sedințe. Acest echipament este produs în SUA de către firma Discus Dental.